Lex Bruns, de expert in energiezuinig bouwen

Architectenbureau Lex Bruns’ stokpaardje is het energiezuinig bouwen. Bruns garandeert bij al zijn bouw- en verbouwingsprojecten de duurzaamheid en de energiezuinigheid ervan. Als u energiezuinig wilt wonen, dan kunt u daar beter vanaf het begin rekening mee houden wanneer u besloten heeft om een huis te bouwen.

Wat is een energiezuinige woning?

Een energiezuinige woning is een typische woning waarin geleefd kan worden. De architecten en aannemers hebben ervoor gezorgd dat het huis energiezuinig is door verschillende ingrepen te doen die het energiezuinig bouwen mogelijk maken. Lex Bruns houdt bij woonprojecten altijd rekening met een ideale ligging op het bouwperceel. Hij zorgt dat de verschillende leefruimtes ideaal georiënteerd zijn binnen de woning. Daarnaast speelt de materiaalkeuze en het toekomstige onderhoud van de woning een belangrijke rol bij het energiezuinig wonen. U laat een energiezuinige woning bouwen door te kiezen voor recycleerbare en onderhoudsvriendelijke materialen. Deze slorpen bij hun productie weinig energie op en leiden ook later niet tot energie-onvriendelijke maatregelen.

U wilt energiezuinig bouwen?

Indien u energiezuinig wenst te bouwen, dan is Lex Bruns de ideale architect. Als specialist in energiezuinig bouwen is Bruns op de hoogte van de duurzaamste materialen die u niet aan comfort doen inboeten, maar die ook uw energiefactuur zo laag mogelijk houden. Zo vangt u twee vliegen in één klap: u laat uw comfortabele woning bouwen én u draagt bij aan het behoud van het milieu. Bruns heeft al tal van grote en kleine projecten energiezuinig bouwen van A tot Z gecoördineerd. Als geen ander is dit architectenbureau op de hoogte om duurzame en ecologisch vriendelijke bouwprojecten te realiseren. Architectenbureau Lex Bruns is op de hoogte van de nieuwste isolatietechnieken en kent de beste materialen die gerecycled kunnen worden. Dankzij Lex Bruns beperkt u uw ecologische voetafdruk.

Energiezuinig bouwen? Neem vandaag nog contact op

Neem vandaag nog contact op met Lex Bruns als u aan energiezuinig bouwen wilt doen. U wordt met plezier uitgenodigd voor een eerste, vrijblijvend gesprek. Hier betaalt u niets voor. Lex Bruns luistert geïnteresseerd naar uw project en zal vragen stellen die het voor hem mogelijk maken om de juiste inschatting te maken in de prijs en de haalbaarheid van het door u voorgestelde project. Vindt u Bruns voorstel goed, dan kunt u hem onmiddellijk aannemen als architect voor uw bouwproject.

Wilt u meer informatie?