Zoekt u een architect voor een verbouwing?

Als iemand een nieuw huis wilt bouwen, dan moet er een architect zijn. Maar hoe zit dat wanneer u een huis wilt renoveren of verbouwen. Heeft u een architect nodig bij uw verbouwingsproject? Niet voor elke verbouwing is een architect nodig, maar u kunt altijd vragen of er volgens de regels een architect bij aanwezig dient te zijn.

Wanneer heeft u een architect voor een verbouwing nodig?

In sommige gevallen, wanneer het een kleine, eenvoudige verbouwing betreft zoals het plaatsen van een dakkapel, is het niet noodzakelijk een architect in te schakelen. Echter, of er een omgevingsvergunning vereist is of niet, Lex Bruns kan u in alle gevallen bijstaan met een gegrond advies.
Daarnaast kan Lex Bruns voor u onderzoeken welke vergunningsvrije mogelijkheden er zijn om een verbouwing te realiseren op uw perceel.

Wanneer heeft u wel een architect voor een verbouwing nodig?

U hebt wel een architect nodig in de volgende gevallen:
● bij verbouwingswerken;


● als u aanpassingen doet aan gevels die de stabiliteit van het gebouw kunnen aantasten;


● als u het architectonische karakter van het gebouw (grondig) laat veranderen.

Kies voor Lex Bruns

Architectenbureau Lex Bruns heeft al bijzonder veel ervaring met het verbouwen van bestaande gebouwen. Heeft u een architect verbouwing nodig dan bent u dus bij Lex Bruns aan het goede adres. Het goede nieuws is dat dit architectenbureau op de hoogte is van de meest innovatieve technieken en duurzame materialen. Zo bent u voor de volle honderd procent zeker dat uw verbouwing aan de hedendaagse state of the art zal beantwoorden. Wilt u weten of Lex Bruns de ideale architect verbouwing is voor uw project? Neem dan vandaag nog een afspraak voor een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek. Bruns test onmiddellijk of uw verwachtingen haalbaar zijn binnen uw budget en biedt indien mogelijk alternatieven aan. Hij denkt met u mee en probeert zo aan al uw wensen te voldoen, zonder dat u daarvoor per definitie dieper in de buidel moet tasten.

Wilt u meer informatie?