Lex Bruns, architectenbureau in Rotterdam

Hebt u een interessant bouw- of verbouwingsproject in de regio Rotterdam? Maar weet u niet of het budget dat u hiervoor ter beschikking heeft gesteld de realisatie van uw idee haalbaar maakt? Neem dan vrijblijvend contact op met architect Lex Bruns. Hij heeft een architectenbureau in Rotterdam dat u graag helpt met het realiseren van al uw bouwprojecten. In een eerste, vrijblijvend gesprek zal Bruns onmiddellijk de haalbaarheid van uw voorstel aangeven. Lukt het niet (helemaal) dan zal hij dat zeker aangeven. Zo bent u zeker dat u met dit architectenbureau Rotterdam geen onnodige kosten maakt.

Waarom kiezen voor Lex Bruns architectenbureau in Rotterdam?

Wilt u er zeker van zijn dat uw bouwproject of verbouwing gerealiseerd zal worden door middel van de meest innovatieve technieken en de meest duurzame materialen? Dan bent u bij Lex Bruns aan het juiste adres. Dit architectenbureau is goed op de hoogte van de nieuwste technieken en heeft al heel wat energieneutrale bouwprojecten op haar naam staan. Bruns vindt het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de allernieuwste technieken. Daarvoor schoolt het architectenbureau zich voortdurend bij door het volgen van cursussen en het volgen van vakbladen. Uw (nieuw)bouwproject zal uitgevoerd worden met de nieuwste kennis in de wereld op het gebied van de architectuur.

Lex Bruns begrijpt u

Dit architectenbureau in Rotterdam vindt het belangrijk dat uw project tot een goed einde wordt gebracht. Lex Bruns zal dus niet alleen zorgen voor de vormgeving van het project, maar ook voor de coördinatie en de uiteindelijke aflevering van het project. Als lead-architect heeft Bruns bijzonder veel ervaring met het uitvoeren van grote projecten. Zo was hij voor verschillende ziekenhuisprojecten van A tot Z verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Bruns staat erom bekend te luisteren naar zijn klanten. Zo weet hij wat uw wensen zijn en geeft hij de haalbaarheid ervan aan in een eerste, vrijblijvend gesprek.

Ontdek snel of uw bouwproject haalbaar is

Met Lex Bruns weet u dus onmiddellijk of uw plannen te rijmen zijn met het budget dat u heeft. Door middel van een diepgaand gesprek onderzoekt Bruns vanaf het begin wat u precies wilt. Zo kan hij inschatten wat er mogelijk is. Ook als zijn oordeel niet positief is of als hij het project niet realiseerbaar acht met uw voorziene budget zal hij u dat eerlijk melden. Zo bent u zeker dat u geen “verloren” kosten maakt, door zonder duidelijke afspraken aan het project te starten. Neem vandaag nog contact op met het architectenbureau Lex Bruns voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Wilt u meer informatie?