Lex Bruns, uw architect verbouwing
648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-648,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Zoekt u een architect verbouwing?

Als iemand een nieuw huis wilt bouwen, dan moet er een architect zijn. Maar hoe zit dat wanneer u een huis wilt renoveren of verbouwen. Heeft u een architect nodig bij uw verbouwingsproject? Niet voor elke verbouwing is een architect nodig, maar u kunt altijd vragen of er volgens de regels een architect bij aanwezig dient te zijn.

Wanneer hebt u een architect verbouwing nodig?

Eigenlijk is het heel simpel: indien er een omgevingsvergunning nodig is voor uw verbouwingsproject. Wanneer het een kleine verbouwing betreft, waarbij een eenvoudige dossiersamenstelling volstaat, dan hebt u geen architect nodig.

Wanneer hebt u wel een architect verbouwing nodig?

U hebt wel een architect nodig in de volgende gevallen:
● bij verbouwingswerken;


● als u aanpassingen doet aan gevels die de stabiliteit van het gebouw kunnen aantasten;


● als u het architectonische karakter van het gebouw (grondig) laat veranderen.

Kies voor Lex Bruns

Architectenbureau Lex Bruns heeft al bijzonder veel ervaring met het verbouwen van bestaande gebouwen. Hebt u een architect verbouwing nodig dan bent u dus bij Lex Bruns aan het goede adres. Het goede nieuws is dat dit architectenbureau op de hoogte is van de meest innovatieve technieken en duurzame materialen. Zo bent u voor de volle honderd procent zeker dat uw verbouwing aan de hedendaagse state of the art zal beantwoorden. Wilt u weten of Lex Bruns de ideale architect verbouwing is voor uw project? Neem dan vandaag nog een afspraak voor een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek. Bruns test onmiddellijk of uw verwachtingen haalbaar zijn binnen uw budget en biedt indien mogelijk alternatieven aan. Hij denkt met u mee en probeert zo aan al uw wensen te voldoen, zonder dat u daarvoor per definitie dieper in uw portemonnee moet tasten.

Wilt u meer informatie?