Lex Bruns, Architect Rotterdam

Bent u op zoek naar een architect in Rotterdam? Dan bent u bij Lex Bruns aan het juiste adres. Bruns heeft een architectenbureau in Rotterdam dat u kan helpen met het bouwen en verbouwen op een duurzame, innovatieve en energiezuinige manier. Deze architect Rotterdam wil alle (ver)bouw zorgen bij u wegnemen. Dankzij Lex Bruns bent u zeker dat uw nieuwbouw of verbouwing geslaagd zal zijn.

Innovatieve architect Rotterdam

Wilt u geen een-in-een-dozijn huis? Bij Lex Bruns weet u zeker dat uw huis uniek is en past bij uw smaak. Bruns trekt vol op de kaart van innovatie. Zijn architectenbureau is altijd goed op de hoogte van alle nieuwe materialen en technieken. Bruns kent dus alle nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen binnen de bouw- en verbouwing sector. Het architectenbureau streeft ernaar om uw woonproject te realiseren met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Efficiëntie is voor Bruns belangrijk, maar door gebruik te maken van de meest slimme technieken en duurzame materialen hoeft dit niet ten koste van de kwaliteit te gaan.

Een architect die uw wensen begrijpt

Als u uw project uitbesteedt aan een architect die niet alleen uw project vormgeeft, maar ook coördineert, haalt u met Lex Bruns een ervaren architect Rotterdam in huis. In het verleden heeft hij tal van grote ziekenhuisprojecten van A tot Z gerealiseerd. Het ging dan niet alleen om de coördinatie van het bouwproject, maar ook om budgetbewaking. Bruns streeft er naar om binnen de grenzen van uw budget te blijven. Hij luistert naar uw wensen en geeft advies hoe deze binnen uw financiële mogelijkheden werkelijkheid kunnen worden.

Is mijn bouwproject haalbaar?

Hebt u bouw- of verbouwplannen en bent u op zoek naar een architect Rotterdam? Neem dan contact op met Lex Bruns. Een eerste diepgaand gesprek, peilt naar uw budget en uw wensen. Na dit gesprek weet u onmiddellijk wie Lex Bruns is, ontdekt u of hij de architect is die bij u past, en hebt u meteen inzicht of uw project haalbaar is binnen de door u getrokken financiële grenzen. Neem nu contact op met architect Lex Bruns.

Wilt u meer informatie?